Badmeubels

REVITALISEER IN DE BADKAMER VAN UW DROMEN

Een koninklijk bad in een vorstelijke badkamer! De badkamer is de plek bij uitstek om een nieuwe dag goed te beginnen! Het belang van een goede badkamer als dagelijks centrum voor revitalisering in uw eigen woning is immens.

U vertoeft er immers elke dag, als dagelijks ritueel bij het ontwaken en bij het slapengaan.

Na een goede nachtrust is er niets zaliger dan uw dag te starten met een warm bad of met een verkwikkende douche in een aangename, gepersonaliseerde omgeving. De geschiedenis leert ons overigens dat veel uitvindingen en nieuwe ideeën ontstonden in de badkamers van de allergrootsten.

 

EEN RUIME KEUZE, VERVAARDIGD UIT DE BESTE MATERIALEN

Keukens Geens geeft uw badkamer net dat ietsje meer met een ruime keuze aan kwalitatief en esthetisch hoogstaande badmeubels op maat, vervaardigd uit de beste, waterbestendige materialen.

Kom een kijkje nemen in onze toonzalen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Van idee tot project

Van een eenvoudig idee tot een volledig uitgewerkt project: de  badkamer die volledig aan uw wensen beantwoordt. Wij denken graag met u mee en geven uw dromen vorm.

100% maatwerk

Elk badmeubel dat we maken is uniek, tot in het kleinste detail.  Alles wordt minutieus tot op de millimeter bij u thuis opgemeten door onze experts en met eenzelfde precisie nadien ook vakkundig geïnstalleerd.

Keukens Geens