• Een maatkast voor elke toepassing
  Een maatkast voor elke toepassing
   
  Praktisch, decoratief en betaalbaar
 • Een maatkast voor elke toepassing
  Een maatkast voor elke toepassing
   
  Praktisch, decoratief en betaalbaar

Maatkasten

Maatkasten zijn er in alle vormen en formaten: schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten, boekenkasten, tv-kasten, … de lijst is zowat oneindig. Wat echter elke maatkast van Keukens Geens typeert zijn de duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen in combinatie met de  passie en vakkennis waarmee ze worden vervaardigd.

Wij bieden u maatwerk kasten voor ieder interieur en voor elke toepassing. Wil u meer ruimte creëeren of de bestaande oppervlakte maximaal benutten met een  mooi en functioneel design? Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

VAKKENNIS EN EEN UITSTEKENDE SERVICE

Onze verkopers beschikken over een jarenlange praktijkervaring waardoor ze u vakkundig kunnen informeren en begeleiden  bij de verwezenlijking van uw project.  Samen met u stellen ze tot in de kleinste details uw maatkasten op en vertalen  ze uw  wensen  in een volledig uitgewerkt concept.

Maatwerk is precies, tot op de millimeter.  Daarom komen we  alles bij u thuis minutieus opmeten zodat u de garantie hebt dat uw design  naadloos past in uw interieur.

Van idee tot project

Van een eenvoudig idee over een eerste schets tot een volledig uitgewerkt en opgeleverd project: uw maatkasten, 100% gepersonaliseerd. Wij denken graag met u mee om samen uw dromen vorm te geven.

Met Puro Design & Interieur biedt Keukens Geens ook totaaloplossingen voor zelfstandigen en vrije beroepen.  Ontdek ons maatwerk voor professionals,  gemaakt met dezelfde vakkennis en passie door het Keukens Geens team.

Keukens Geens