Keukens

DE KEUKEN - HET CULINAIRE HART VAN DE WONING

De keuken is geëvolueerd van een plaats die exclusief gebruikt werd voor het bereiden van maaltijden tot het hart van de woning. Mensen komen er samen om na te praten over wat er gedurende de dag gebeurd is. De keuken "leeft" weer. De keuken maakt opnieuw integraal deel uit van de woning.

Met het belang van de keuken als centraal punt in de woning is ook het aanbod en de duurzaamheid van het keukenmeubilair mee gegroeid. Aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en materialen, van kunststof tot graniet. Ook de kasten en laden kunnen worden voorzien van een persoonlijke toets.

 

EEN RUIME KEUZE, VERVAARDIGD UIT DE BESTE MATERIALEN

Behalve de keukens zelf hebben ook keukenapparaten door de jaren heen grote veranderingen ondergaan. Naast de standaardmodellen is het gros van de toestellen verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende uitrustingsniveaus en mogelijkheden.

Ontdek bij Keukens Geens de laatste innovaties: zuiniger, stiller en met steeds betere prestaties. In onze showrooms vindt u een uitgebreid gamma aan kwalitatieve toestellen en dit in diverse keukenopstellingen.

100% maatwerk

Elke keuken die we maken is uniek, tot in het kleinste detail.  Alles wordt minutieus tot op de millimeter bij u thuis opgemeten door onze experts en met eenzelfde precisie nadien ook vakkundig geïnstalleerd.

Van idee tot project

Van een eenvoudig idee over een eerste schets tot een volledig uitgewerkt project: een droomkeuken, uw droomkeuken. Wij denken graag met u mee om samen uw dromen vorm te geven.

Keukens Geens