Dressings

BEREIKBAAR BINNEN ELK BUDGET

Inloopkasten of dressings zijn altijd een symbool van luxe geweest maar de dagen waarin deze bijna uitsluitend weggelegd waren voor de ‘happy few’ zijn definitief voorbij.  Dressings zijn uitgegroeid tot een perfect betaalbaar alternatief om een ruimte met verloren hoekjes om te toveren tot een functionele opbergruimte.

Keukens Geens biedt u kwaliteit op maat met een uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, schuifdeur-systemen en kastinterieurs. Voor een dressing is het van uiterst belang dat deze van links tot rechts en van boven tot onder naadloos aansluit met de ruimte die hiervoor gebruikt wordt. Keukens Geens staat hiervoor garant door de opmeting en plaatsing door vakmensen met jarenlange ervaring te laten uitvoeren.

 

PERFECTIE - TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

Keukens Geens produceert uw dressing met liefde voor perfectie en met oog voor detail.  Kom een kijkje nemen in onze toonzalen en overtuig uzelf van de mogelijkheden die dressings en andere inmaakkasten bieden voor een efficënter en esthetischer benutten van opbergruimte in uw woning.

100% maatwerk

Elke dressing die we maken is uniek, tot in het kleinste detail.  Alles wordt minutieus tot op de millimeter bij u thuis opgemeten door onze experts en met eenzelfde precisie nadien ook vakkundig geïnstalleerd.

Van idee tot project

Van een eenvoudig idee over een eerste schets tot een volledig uitgewerkt en opgeleverd project: de ultieme dressing, uw dressing. Wij denken graag met u mee om samen uw dromen vorm te geven.

Keukens Geens