Keukens

Sinds 1975 bouwen we keukens met passie en expertise. In vier decennia hebben we meer dan 15.000 keukens ontworpen, gemaakt en geplaatst. Steeds met de allerbeste, duurzame materialen en 100% op maat en aangepast aan  uw wensen.

Keukens Geens is uw partner voor de feilloze integratie van uw droomkeuken in uw woning of nieuwbouwproject, en dit over heel het land.

Maatkasten

Wij bieden u maatwerk kasten voor ieder interieur en voor elke toepassing. Wil u meer ruimte creëeren of de bestaande oppervlakte maximaal benutten met een  mooi en functioneel design? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Badmeubels

Keukens Geens geeft uw badkamer net dat ietsje meer met een ruime keuze aan kwalitatieve, esthetisch hoogstaande en  functionele badmeubels op maat, vervaardigd uit de beste, waterbestendige materialen.

Dressings

Dressings of inloopkasten zijn van symbool van luxe voor de ‘happy few’ uitgegroeid tot een praktische en betaalbare opbergruimte, weggelegd voor iedereen en bereikbaar binnen elk budget.

Onze troeven

Jarenlange ervaring
Jarenlange ervaring
Vrijblijvend advies en offerte
Vrijblijvend advies en offerte
Geen voorschot vereist
Geen voorschot vereist
3D visualisatie
3D visualisatie
Puur vakmanschap
Puur vakmanschap
Vlekkeloze plaatsing
Vlekkeloze plaatsing

Puro Design & Interieur

Met Puro Design & Interieur biedt Keukens Geens ook totaaloplossingen voor zelfstandigen en vrije beroepen.  Ontdek ons maatwerk voor professionals,  gemaakt met dezelfde vakkennis en passie door het Keukens Geens team.

Onze toonzaal

Keukens Geens heeft een toonzaal te Putte die vlot bereikbaar is vanuit heel vlaanderen. Ontdek hier onze openingsuren.

Contact

Contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende informatie over onze diensten of maak meteen een afspraak in een van onze toonzalen.

Keukens Geens